اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی‌ ارشد گروه مهندسی‌ پزشکی ‏ ورودی ۱۴۰۰‏

اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی‌ ارشد گروه مهندسی‌ پزشکی ‏ ورودی ۱۴۰۰‏

اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی‌ارشد گروه مهندسی‌پزشکی

ورودی 1400

دانشجویان گرامی، ورود شما را به گروه مهندسی‌پزشکی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل خیر مقدم عرض نموده و برای شما آرزوی موفقیت می‌نماییم. گروه مهندسی‌ پزشکی (گرایش بیوالکتریک) دارای 4 عضو هیات علمی به‌شرح زیر می‌باشد:

1- جناب آقای دکتر محمدرضا کرمی ملایی

2- جناب آقای دکتر سیدمحمود سخایی

3- جناب آقای دکتر حسین منتظری کردی (مدیر گروه)

4- سرکارخانم دکتر فریده ابراهیمی خاله‌سری

دانشجویان عزیز در ترم اول می‌بایست حداقل 9 واحد از دروس اصلی و اختیاری رشته گرایش را انتخاب نمایند که باتوجه به برنامه‌ریزی گروه، دروس زیر قابل اخذ می‌باشد:

1- ابزاردقیق بیومدیکال

2- پردازش سیگنال‌های دیجیتال (اگر دانشجویی این درس را در دوره‌ی کارشناسی اخذ نموده است، دیگر مجاز به اخذ آن در دوره‌ی کارشناسی‌ارشد نیست.)

3- پردازش گفتار

4- فیزیولوژی1 (درس جبرانی برای دانشجویانی که رشته کارشناسی آنها غیر از مهندسی پزشکی بوده است.)

گروه دارای یک سامانه اطلاع‌رسانی در واتساپ می‌باشد، دانشجویان گروه از طریق لینک زیر به این گروه ملحق شوند:

همچنین، درصورت وجود هرگونه سوال، شما می‌توانید از طریق ایمیل زیر با مدیر گروه در ارتباط باشید:

hmontazery@nit.ac.ir

با آرزوی موفقیت برای شما نودانشجویان گرامی