جلسه آشنایی دانشجویان رشته مهندسی برق ورودی ۱۳۹۹ با گرایش های چهارگانه ‏

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۷ کد : ۱۳۲۲ اطلاعیه‌ها
جلسه آشنایی دانشجویان رشته مهندسی برق ورودی ۱۳۹۹ با گرایش های چهارگانه ‏

به اطلاع می رساند جلسه آشنایی دانشجویان رشته مهندسی برق ورودی 1399 با گرایش های چهارگانه در روز سه شنبه مورخ 22/9/1401 در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار می گردد.

انتخاب گرایش دانشجویان رشته مهندسی برق در مقطع کارشناسی در پایان نیمسال جاری و قبل از شروع نیمسال دوم 1401-1402 (در پایان نیمسال پنجم) انجام خواهد شد. لذا ضروری است دانشجویان گرامی فرم تعیین گرایش را تکمیل و حداکثر تا 26 آذر ماه به کارشناس محترم آموزش دانشکده، سرکار خانم پیاب تحویل نمایند.

نحوه محاسبه امتیاز دانشجو در تعیین گرایش:

۲0 درصد معدل دیپلم +۸۰ درصد میانگین دروس اصلی و پایه+ امتیاز اخذ نمره از چهار درس چهار درس به شرح زیر می باشند:

تحلیل سیستم های انر›ی الکتریکی 1، الکترونیک۲، کنترل خطی، اصول سیستمهای مخابراتی؛ که در آن امتیاز اخذ نمره از هر درس 0.25 است.
ضمنا میانگین دروس اصلی و پایه، میانگین وزنی آنهاست که در آن تعداد واحدهای گذرانده دروس اصلی و پایه نیز لحاظ می شود. و نیز، میانگین اشاره شده با توجه به نسبت واحدهای اصلی و پایه گذرانده شده به عدد ۷۰، اصلاح می شود.

( ۱۶ )