کسب جایزه پروفسور اسماعیلزاده در سال ۹۸ توسط دکتر عزیزا... گنجی

۰۸ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۲ کد : ۱۹ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۳۵۴
دکتر بهرام عزیزا... گنجی عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب جایزه پروفسور اسماعیلزاده انجمن اکوستیک و ارتعاشات ایران در سال ۹۸ شده اند.
کسب جایزه پروفسور اسماعیلزاده در سال ۹۸ توسط دکتر عزیزا... گنجی
دکتر بهرام عزیزا... گنجی عضو هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل موفق به کسب جایزه پروفسور اسماعیلزاده انجمن اکوستیک و ارتعاشات ایران در سال ۹۸  شده اند. لازم به ذکر است که پایان نامه خانم دکتر صدیقه بابائی صداقت دانشجوی دکتری دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با عنوان " طراحی، ساخت و مدلسازی میکروفن خازنی MEMS با اندازه و ولتاژ کم و حساسیت بالا " که تحت راهنمایی آقای دکتر بهرام عزیزا... گنجی انجام شده است، از طرف کمیته بررسی پایان نامه های انجمن به عنوان پایان نامه برتر مقطع دکتری انتخاب شده است. در همین راستا استاد راهنمای این رساله مفتخر به دریافت جایزه پروفسور اسماعیلزاده در سال ۹۸ گردید.
این موفقیت را به آقای دکتر عزیزا.. گنجی و خانواده دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل تبریک عرض می کنیم.